Drijfkracht Sport

Sport verbroedert

Er zijn al verschillende sportieve activiteiten die dat uitwijzen. Binnen Drijfkracht verzamelen en faciliteren we die graag. Zin om eens mee te doen, of vaker aan te haken? Voel je vrij om langs te komen of even contact op te nemen met de organisator. Wij weten bij wie je moet zijn, dus stuur even een berichtje en dan komt het zeker goed.

Zelf een goed idee voor een (sportieve) activiteit? Laat het ons weten en we helpen je bij de eerste coördinatie.

Voetbal

Elke maandagavond komt een groep mannen samen om een balletje te trappen in een zaaltje in Wijdschild. En met mooi weer zoeken ze een trapveldje op in Oost. Fanatiek tijdens het potje, maar altijd sportief en goedlachs.
Aanspreekpunt o.a. Erik van de Nadort

Klik sport

Klik Gorinchem staat in het teken van contact met statushouders/migranten in Gorinchem. Dit doen ze ook door middel van sport. Elke maandag sporten (o.a. volleybal en tafeltennis) een aantal mannen in de gymzaal van de Gomarus om elkaar op die manier beter te leren kennen en op een sportieve manier elkaar te vinden. Zie ook https://klikgorinchem.com/
Aanspreekpunt o.a. Wouter Rijneveld en Albert Don

Wielrennen

Dit is een groepje in oprichting! Vind je het leuk om af en toe samen op de fiets te springen en rondje te maken door onze prachtige stad en regio? Of wellicht een groter doel stellen en samen meedoen aan een mooie ronde? Laat het weten!
Aanspreekpunt Ronald Knol